Blue Hotel – Hotell och konferens

När du vill hitta en plats i Sverige där du verkligen får en harmoni och ett lugn som verkligen inger den rätta atmosfären för det rätta tillfället ska du ta en ordentlig titt på Blue Hotel. Detta är en alldeles underbar anläggning för hotell, konferens och spa och ligger längst ut på Lindingö så nära Stockholms Skärgård som du kan komma. Att bara vara i närheten av Sveriges vackraste skärgård är något som varje människa kommer att njuta av. Att sedan ha en anläggning och ett hotell där du verkligen kan trivas och få den service som du är ute efter är något som du verkligen får på Blue Hotel.

Oavsett om du har semester eller om det bara gäller en weekend kan du enkelt ta dig till denna vackra plats för några dagars fantastisk avkoppling. Här kan du njuta av skärgårdslivet och få den goda mat och den dryck som du förväntar dig av en exklusiv och avslappnande helg eller långsemester. På Blue Hotel får du verkligen tid att ta hand om dig själv, och var gör du det bäst om inte i den fina spaanläggning som du också hittar här. Här kan din kropp få alla de behandlingar som den behöver efter ett par slitsamma månader på jobbet.

Blue Hotel Konferens och Fest

På denna anläggning erbjuds även trevliga och trivsamma lokaler för fest och konferens, som kan bokas för bara ett par timmar upp till flera dagar. Här kan du även få professionell hjälp med alla arrangemang som rör konferens, bröllop eller andra fester. Du kan välja om du vill att den fest som ska arrangeras enbart ska vara inomhus eller i en kombination av utomhus och inomhus där du kan ta del av den vackra skärgårdsnaturen som omger denna plats.

När du vill tillbringa en weekend på Blue Hotel är det alltid bäst att boka i förväg så att du kan vara säker på att få det rum med den utsikt som du söker. Här finns det allt från standardrum upp till lyxsvit. Som offentliga lokaler hittar du barer, lounger och matsalar samt naturligtvis stora omgivningar och strövområden. Allt är som gjort för att bli den bästa avkopplingen i ditt liv.