Konferenstipset finns till hands när du ska boka konferenser

När företaget eller arbetsgruppen ses igen efter semestern, är det vanligt att man åker på en kickoff. Det är viktigt för atmosfären i gruppen och för det fortsatta gemensamma arbetet. Ibland vill man resa bort till en annan miljö än den man vanligen arbetar i. Detta kan också ske vid andra tidpunkter under året, när det passar in i arbetsgruppens rytm. För att få till den bästa möjliga upplevelsen krävs planering, val av konferensanläggning och aktiviteter. Detta får du hjälp med på konferenstipset.se.

Planering

Konferenstipset.se arbetar med konferenser, hotell och möten. Här får du förslag på hur man ska planera och tänka. Vilka behov har just din arbetsgrupp? Ska ni anordna en dagkonferens eller en längre vistelse? Vilken typ av miljö passar er? Vilka aktiviteter vill ni göra i anslutning till er konferens? Allt detta är viktiga frågor som man måste ta ställning till.

Miljö, mat och aktiviteter i Bromma

Det allra viktigaste vid en konferens är troligtvis miljön. Det ska vara rätt för just er arbetsgrupp. Vad är syftet med konferensen? Ett exempel på alternativ för bokning på konferenstipset.se är Kreativ konferens i Bromma. I Bromma finns två slott för konferenser. Om slottsmiljö är något som passar arbetsgruppen, finns det här möjligheten att få uppleva den historiska miljön och en rofylld omgivning. De två slotten heter Ulvsunda Slott och Ljunglöfska Slottet. God mat serveras givetvis i samband med er konferens.

Planerar er arbetsgrupp en längre konferensresa, finns det tid för aktiviteter, vilket är minst lika viktigt som själva arbetstiden. Kanske är det där som de viktiga och kreativa nya idéerna kommer fram. I Bromma har ni tillgång till en stor träningsanläggning om ni bokar in er på Mornington Hotel. Deras träningsanläggning heter Mornington Health Club och är 500 kvm stor. Hotellet ligger endast ett kort avstånd ifrån Bromma flygplats.

Konferenstipset.se erbjuder uppslag och idéer till hur ni kan lägga upp er konferensresa och vissa förslag på platser att boka.