Stockholm platsen för inspirerande konferenser

Prestationsångest inför valet av plats att anlägga jobbets årliga konferens på? Lugn, gör det enkelt för dig och få samtidigt dina medarbetare inspirerade: välj att hålla konferens i Stockholm! Få platser finns väl som på en gång är så pass lättillgängliga och samtidigt spännande och händelserika som Stockholm? En perfekt miljö att besöka, med andra ord!

Det finns massvis med alternativ när det kommer till att anordna konferenser i Stockholms-miljö. Antingen kan du boka in dig på något av hotellen som ligger i supernära eller kanske direkt anslutning till Stockholms centralstation och alla dess kommunikationer, eller också kanske du väljer att förlägga er konferens till anrika Vasastan? Alla miljöer har sina klara fördelar.

En omedelbar närhet till city med allt vad det innebär, är ju oftast att föredra. Det bästa är att du kommer att få en riktigt bra närhet till city nästan oavsett var ni väljer att hålla er konferens och/eller övernatta. Eftersom Stockholm är känt för sin extremt smidiga kollektivtrafik, bör man också dra nytta av den! I den här staden finns det mesta inom 10 minuters räckvidd.

Skapa inspirerande möten – håll konferens i Stockholm!

Eller varför inte välja att konferera i någon av Stockholms äldre stadsdelar? Staden är känd för många saker, en av dem är sin vackra arkitektur. I både Gamla Stan och Vasastaden finns det gott om vackra husfasader och stendekorationer att vila ögonen på från konferensrummet.

En viktig sak när ni ska välja plats för er konferens, är att alltid se till att det finns fina rekreationsmöjligheter nära till hands. Vissa hotell och konferensanläggningar har till exempel tema spa och wellness! Detta är ju förstås en fantastisk möjlighet att kombinera er konferens med en kickoff-aktivitet! För att er konferens ska bli så effektiv som möjligt, behövs också ordentliga möjligheter för att ladda batterierna för konferensdeltagarna. Därför bör en paus verkligen få bli en riktig paus, utan tankar på arbetet, om så bara för en stund. Om denna paus blir i form av en vacker skogspromenad eller i form av en shoppingrunda på stan, det spelar kanske mindre roll, förutom för plånboken. Å andra sidan: visst är du och dina medarbetare väl värda att skämmas bort lite extra?

Välja naturskön miljö i centrala Stockholm

För inspirerande möten är Lidingö nästan som en unik oas, bara ett stråk från centrala Stockholm har man en underbar natur och den absolut bästa vyn i stan mot Stockholmsinlopp. Med spännande aktiviteter och en komplett konferensupplevelse har man det det både avkopplande och kreativt på på Blue Hotel. Från mat till konferenslokal är man i goda händer när man väljer detta konferenshotell.